”Visjon uten handlinger er kun en drøm. Handling uten visjon er spilt tid. Visjon med handling kan forandre verden” Sitat: Joel Barker.

Coastline Hotels er en dynamisk investorgruppe med globale partnere fra hele verden, men med en sentral kjerne investorer som har spesiell, norsk tilknytning. Coastline Hotels satser både på hotellkonstruksjon- og drift. Vi har en spesielt god forståelse av Norge, men har også som uttalt, overordnet må å ekspandere utover Norden og senere også globalt.

Våre primære satsingsområder er mindre, såkalte boutique hotels.
Dette segmentet innen hotellnæringen har et enormt potensial i Norge, men operatører mangler kompetanse. Og det er nettopp her vi bygger vår kompetanse, og det er her vi i løpet av to år skal framstå som Norges mest profesjonelle operatør innen segmentet.

Vi er i ferd med å bygge opp en ganske stor portefølje i Norge, og noe av det viktigste i vårt arbeid er det arbeidet som kalles forarbeid. Vi har et team eksperter som står for grundig research. Vi fokuserer på godt utarbeidede analyser av alt som har med geografi og natur i forbindelse med en aktuell og potensiell plassering, i tillegg til omfattende demografiske undersøkelser med tanke på optimalisering av beliggenhet i forhold til våre ønskede kunder. Ingenting slipper unna vår oppmerksomhet, også når det gjelder helt fundamental infrastruktur som transport,men også de subjektive momentene som egenart, appell og sjarm.

Coastline Hotels er en av de mest profesjonelle aktører innen hotellnæringen idag, og det er fra denne plattformen vi skal ekspandere. Coasline hotels eier også gambling aktører som for eksempel norskecasino.

Våre sjarmerende og eksklusive hotellprosjekter appellerer til selv de mest erfarne turister. Vi legger merke til detaljer, og lever av å ta hensyn til dem. Vi kan dette med eksklusive hoteller plassert inn i en norsk virkelighet.